Uw persoonsgegevens

Service van Mijnbrace

 

  < Terug naar Veiligheid en privacy   

Voor het plaatsen van een bestelling vragen wij u om persoonlijke gegevens achter te laten. We kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten waarom wij deze gegevens nodig hebben en wat wij ermee doen. Hieronder lichten wij dit graag toe. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen, laat het ons dan weten via onze klantenservice.

Alle gegevens die u bij ons achterlaat worden bewaard op een beveiligde server, hierdoor kan niet iedereen bij uw gegevens. Wanneer wij uw gegevens aan iemand anders geven – hieronder leest u waarom en wanneer we dat doen – dan eisen we dat die ander net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaat als wij en ze alleen gebruikt voor het doel waarvoor hij ze heeft gekregen. Mocht u het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten via onze klantenservice.

Wat doen we met uw gegevens

Wij gebruiken uw gegevens voor verschillende doelen. Hieronder worden deze doelen uitgelegd. Wij gebruiken daarbij de door u ingevulde gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over je bezoek aan onze website.

Uw bestelling leveren

Voor uw bestelling hebben we uw naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw bestelling bezorgen en u op de hoogte houden over uw bestelling. Indien het nodig is geven wij uw gegevens ook aan andere om uw bestelling te kunnen leveren, bijvoorbeeld aan de bezorgdiensten en ons distributiepartner.

Uw account

In uw account op Mijnbrace.nl slaan we onder andere de volgende informatie op: uw naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens en opgegeven informatie. Handig, want dan hoeft u deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over uw eerdere bestellingen. Dan kunt u deze makkelijk terugvinden.

Nieuwsbrieven

Wanneer u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief staat uw e-mailadres in onze verzendlijst. Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons, dan kunt u zich gemakkelijk afmelden via de afmeldlink. Deze is onderaan iedere nieuwsbrief te vinden.

Fraude

Op fraude zit niemand te wachten, wij ook niet. Daarom gebruiken wij klantgegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Als dat moet, geven wij klantgegevens aan de overheid.

Wat doen we niet met uw gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens nooit om aan u andere prijzen te tonen dan aan andere particuliere klanten. Al onze particuliere klanten zien dezelfde prijzen voor onze artikelen en producten. Uw gegevens verkopen aan anderen, dat doen we ook nooit.


 

MEER UIT VEILIGHEID EN PRIVACY

Persoonsgegevens

Cookie erbij?

Algemene voorwaarden