Ruinuo koelpad schouderbrace

Naam Ruinuo koelpad schouderbrace
Prijs
€ 119,95 € 99,95
Merk Ruinuo
Waardering
Aantal

Koelingstherapie

Bij koelingstherapie pas je koude elementen toe op het lichaam na een blessure. De behandeling van het koelen bestaat al lang. Een effectieve koeling en compressie van de blessure kunnen de pijn en de bloeding doen verminderen. Door het verkoelende effect en de compressie krimpen de haarvaten van de bloedvaten, hierdoor wordt de bloedstroming beperkt richting het aangedane weefsel. Het vermindert ook het ontstekingsproces, zorgt voor een vermindering van de gevoeligheid van zenuwuiteinde en het vermindert de pijn. Het is een effectieve en snelle manier om een koelingseffect en compressie toe te passen op het lichaamsdeel van de blessure. Het koelingseffect controleert de mate van zwelling binnen 4-6 uur en zorgt hiermee voor een verkort herstelproces. De koelingstherapie is in te zetten bij sportletsels, botbreuken, gewrichtspijnen en na ongelukken of operaties.

Gebruik

De Ruinuo koelpad schouderbrace wordt aangesloten middels een slang op het koelingsapparaat. De Ruinuo koelpad schouderbrace is speciaal ontworpen aan de hand van de anatomische stand van de schouder en past daarom speciaal om de schouder heen. Doordat de schouderbrace rondom het gewricht aansluit, vindt er continu een circulaire koeling in het gewricht plaats. Dit is de meest effectieve manier van koelen die er volgens wetenschappelijk onderzoek is.

Gebruiken bij:

 • Na schouderoperatie
 • Bij een schouderblessure
 • Na een zware training van werp en racketsporten
 • Bij een spierblessure in de schouder
 • Na een schouder(sub)luxatie
 • Bij slijtage of artrose in de schouder
 • Bij gewrichtspijn bij bijvoorbeeld reuma

Schrijf een review

Uw waardering
 • makkelijk te gebruiken
  Bolleke 2018-11-16 12:38:44
  heb het voor de fysiopraktijk besteld, wij kunnen dit apparaat en de braces nu uitlenen aan patiënten die net een operatie hebben gehad.

Stel een vraag over dit product