Nieuws

Wanneer schaft u een brace aan?

Als u geblesseerd bent geraakt tijdens het sporten of een val/ongeluk. Of als u een operatie heeft ondergaan kan een brace een goede ondersteuning bieden in het herstel. Een brace kan ook vertrouwen geven wanneer er weer gestart moet worden met bijvoorbeeld sport of werkactiviteiten.

Artrose aan hand of pols ?

Artrose ofwel slijtage aan de hand of pols komt veel voor bij beroepen waar veel met de handen en polsen wordt gewerkt.

Klachten aan de knieschijf ?

Klachten van de knieschijf,, helpt een kniebrace hierbij? In deze blog hebben wij het over klachten aan de knieschijf en of een kniebrace een toegevoegde waar heeft.

Oorzaken voor pijn aan de elleboog

Elleboogklachten komen veelvuldig voor, maar wat zijn de oorzaken van pijn in de elleboog en wat kan er aan gedaan worden ? Hieronder wordt antwoord gegeven over deze twee vragen

5 vragen bij een knie artrose

Knieklachten als gevolg van slijtage of  knie artrose komt veel voor. Maar wat is het precies en wat kan je er tegen doen ? Hieronder wordt antwoord gegeven op 5 vragen bij knie artrose.

5 vragen bij een verzwikte enkel

Een verzwikte enkel komt veelvuldig en roept veel vragen op. Wat is en en hoe kan je het voorkomen. In dit artikel beantwoorden wij 5 vragen over een verzwikte enkel.

Hoe voorkom je een enkelblessure?

Enkelblessures komen veel voor tijdens het sporten maar ook bij sommige beroep gerelateerde activiteiten. Ze ontstaan vaak door jezelf te verstappen op een losliggende stoeptegel of een wortel van een boom. Hieronder worden 5 tips gegeven over het voorkomen van enkelblessures.

Vijf tips bij een tennisarm

 

De tennisarm is de meest voorkomende elleboogblessure die er is. De tennisarm komt veel vaker voor bij beroepen zoals metselaars, kappers, musici, timmerlieden en monteurs dan bij het uitoefenen van de sport tennis zelf. Deze overbelastingsklacht duurt vaak lang en kan veel invloed hebben op het dagelijks leven.

Kinesiotape: dé oplossing bij hooikoortsklachten

Niezen, tranende ogen en een loopneus: herkent u deze vervelende klachten? Dan hoort u waarschijnlijk bij de 20% van de Nederlanders die last heeft van hooikoorts. Probeer in plaats van traditionele medicatie eens Kinesiotape. Deze oplossing voor hooikoorts vermindert met slechts een paar behandelingen uw klachten. Benieuwd hoe deze bijzondere manier van taping werkt? Wij leggen het uit en geven u tips over het aanbrengen van de tape.

Een rugblessure? Deze 5 tips verlichten de pijn

Rugpijn is één van de meest voorkomende soorten pijn. Ongeveer 80 procent van de volwassenen heeft wel eens last van rugklachten. De kans is dan ook groot dat jij tot deze groep behoort. Heb jij last van je rug en worden je dagelijkse bezigheden belemmerd door de pijn? Er zijn een aantal tips om je rugpijn te verlichten of te voorkomen.

Getoond 1–10 van 29123