Nieuws

Wat is een golferselleboog?

Een golferselleboog is een vervelende blessure van de pees die aanhecht aan de binnenkant van de elleboog. In deze blog wordt beschreven wat een golferselleboog is, de oorzaken, symptomen en de behandeling.

Veel voorkomende hardloopblessures: Scheenbeenklachten

Scheenbeenklachten is één van de meest voorkomende hardloopblessures. In deze blog leggen wij een korte uitleg over de deze klacht en de risicofactoren.

Wanneer schaft u een brace aan?

Als u geblesseerd bent geraakt tijdens het sporten of een val/ongeluk. Of als u een operatie heeft ondergaan kan een brace een goede ondersteuning bieden in het herstel. Een brace kan ook vertrouwen geven wanneer er weer gestart moet worden met bijvoorbeeld sport of werkactiviteiten.

Artrose aan hand of pols ?

Artrose ofwel slijtage aan de hand of pols komt veel voor bij beroepen waar veel met de handen en polsen wordt gewerkt.

Klachten aan de knieschijf ?

Klachten van de knieschijf,, helpt een kniebrace hierbij? In deze blog hebben wij het over klachten aan de knieschijf en of een kniebrace een toegevoegde waar heeft.

Oorzaken voor pijn aan de elleboog

Elleboogklachten komen veelvuldig voor, maar wat zijn de oorzaken van pijn in de elleboog en wat kan er aan gedaan worden ? Hieronder wordt antwoord gegeven over deze twee vragen

5 vragen bij een knie artrose

Knieklachten als gevolg van slijtage of  knie artrose komt veel voor. Maar wat is het precies en wat kan je er tegen doen ? Hieronder wordt antwoord gegeven op 5 vragen bij knie artrose.

5 vragen bij een verzwikte enkel

Een verzwikte enkel komt veelvuldig en roept veel vragen op. Wat is en en hoe kan je het voorkomen. In dit artikel beantwoorden wij 5 vragen over een verzwikte enkel.

Hoe voorkom je een enkelblessure?

Enkelblessures komen veel voor tijdens het sporten maar ook bij sommige beroep gerelateerde activiteiten. Ze ontstaan vaak door jezelf te verstappen op een losliggende stoeptegel of een wortel van een boom. Hieronder worden 5 tips gegeven over het voorkomen van enkelblessures.

Vijf tips bij een tennisarm

 

De tennisarm is de meest voorkomende elleboogblessure die er is. De tennisarm komt veel vaker voor bij beroepen zoals metselaars, kappers, musici, timmerlieden en monteurs dan bij het uitoefenen van de sport tennis zelf. Deze overbelastingsklacht duurt vaak lang en kan veel invloed hebben op het dagelijks leven.

Getoond 1–10 van 311234