Nieuws

Kniebrace bij een runners knee

Een runners knee ook wel iliotibiale bandsyndroom genoemd, is een overbelasting blessure van een spier/pees aan de buitenzijde van de knie lees onze blog. De blessure komt veel voor bij hardlopers maar komt ook regelmatig voor bij overbelasting in de andere activiteiten.

Enkelbrace bij een verzwikte enkel

Verzwikkingen van de enkel komt vaak voor. Nadat iemand door zijn enkel is gegaan is de kans op herhaling in het eerste jaar groot. Een enkelbrace kan de kans op nieuw enkelletsel verkleinen.

Wat is een golferselleboog?

Een golferselleboog is een vervelende blessure van de pees die aanhecht aan de binnenkant van de elleboog. In deze blog wordt beschreven wat een golferselleboog is, de oorzaken, symptomen en de behandeling.

Veel voorkomende hardloopblessures: Scheenbeenklachten

Scheenbeenklachten is één van de meest voorkomende hardloopblessures. In deze blog leggen wij een korte uitleg over de deze klacht en de risicofactoren.

Wanneer schaft u een brace aan?

Als u geblesseerd bent geraakt tijdens het sporten of een val/ongeluk. Of als u een operatie heeft ondergaan kan een brace een goede ondersteuning bieden in het herstel. Een brace kan ook vertrouwen geven wanneer er weer gestart moet worden met bijvoorbeeld sport of werkactiviteiten.

Artrose aan hand of pols ?

Artrose ofwel slijtage aan de hand of pols komt veel voor bij beroepen waar veel met de handen en polsen wordt gewerkt.

Klachten aan de knieschijf ?

Klachten van de knieschijf,, helpt een kniebrace hierbij? In deze blog hebben wij het over klachten aan de knieschijf en of een kniebrace een toegevoegde waar heeft.

Oorzaken voor pijn aan de elleboog

Elleboogklachten komen veelvuldig voor, maar wat zijn de oorzaken van pijn in de elleboog en wat kan er aan gedaan worden ? Hieronder wordt antwoord gegeven over deze twee vragen

5 vragen bij knie artrose

Knieklachten als gevolg van slijtage of  knie artrose komt veel voor. Maar wat is het precies en wat kan je er tegen doen ? Hieronder wordt antwoord gegeven op 5 vragen bij knie artrose.

5 vragen bij een verzwikte enkel

Een verzwikte enkel komt veelvuldig en roept veel vragen op. Wat is en en hoe kan je het voorkomen. In dit artikel beantwoorden wij 5 vragen over een verzwikte enkel.

Getoond 1–10 van 331234