Kinesiotape

Koop Kinesiotape en Sporttape bij MijnBrace om hooikoortsklachten te verminderen, gewrichten te ondersteunen, pijn te verminderen en de bloedcirculatie te activeren. Wij hebben diverse kleuren van de veelzijdige Kinesiotape in ons assortiment. De tape is veilig, vrij van latex en voorzien van een CE kwaliteitskeurmerk. U koopt al zes rollen Kinesiotape vanaf € 38,70. Wanneer u op werkdagen een bestelling plaatst voor 16:00 uur, heeft u de tape de volgende werkdag in huis. Vanaf € 40,00 betaalt u geen bezorgkosten.

Bij MijnBrace bent u verzekerd van Kinesiotape die:

 • Medisch verantwoord is
 • Waterdicht is
 • Tot 7 dagen blijft zitten
 • In verschillende kleuren verkrijgbaar is
 • Zorgt voor ondersteuning en pijnvermindering

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten

Online kinesiotape kopen

Heeft u last van lichamelijke klachten waardoor u niet optimaal kunt sporten of dagelijks activiteiten kunt uitvoeren? Kinesiotape kan hierin ondersteunen en zorgt voor pijnvermindering, stabilisatie van het gewricht en verbeteren van bloed- en lymfecirculatie

Wat is Kinesiotape?

Kinesiotape is een sporttape die gemaakt is van dicht op elkaar geweven katoen. Het materiaal is elastisch waardoor de tape tot 140% rekbaar is ten opzichte van de oorspronkelijke lengte. De Kinesiotape beschikt over een lijmlaag van polyacrylaat die niet schadelijk is voor de huid. Deze lijm is duurzaam en bestand tegen water. Bij MijnBrace koopt u Kinesiotape van het merk Protape. Met dit merk bent u verzekerd van een kwalitatief goede tape die uitstekend blijft zitten tijdens al uw bewegingen. U heeft bij ons de keuze uit roze, zwarte, blauwe en witte Kinesiotape.

Waarom Kinesiotape?

Omdat Kinesiotape veel goede eigenschappen heeft, is het een veelzijdig product. Zo is de tape antiallergisch, ventilerend en huidvriendelijk. Kinesiotape helpt onder andere voor:

 • De ondersteuning van blessures
 • Het verminderen van blauwe plekken
 • Pijnvermindering
 • Het stimuleren van de bloedcirculatie
 • Het ondersteunen van gewrichten
 • Het verminderen van hooikoortsklachten

De werking van Kinesiotape

Wanneer de tape op de juiste manier is aangebracht, vermindert het de druk tussen de huid en het onderliggende weefsel. Kinesiotape tilt de huid een stukje op. De ruimte die tussen de huid en de spieren ontstaat, bevat veel belangrijke zaken als zenuwuiteinden en bloedeinden. Door de ontstane ruimte, maakt de Kinesiotape het lastiger voor de zenuwen om een pijnprikkel te versturen. Het resultaat is minder pijn waardoor u weer gebruik maakt van uw spierfunctie. Daarnaast heeft de Kinesiotape een positieve invloed op de bloedcirculatie. Hierdoor worden afvalstoffen en pijnopwekkende stoffen sneller afgevoerd, hetgeen een snelle genezing bevordert.

Kinesiotape bij hooikoorts

Kinesiotape wordt steeds populairder bij hooikoortsklachten. Omdat de tape een positieve invloed heeft op de bloedcirculatie en het zenuwstelsel, vermindert de hooikoorts. Via het zenuwstelsel beïnvloedt Kinesiotape de ademhalingsspieren, waardoor allergische reacties van de ogen, neusvliezen en de longen worden geremd. De meeste mensen merken al na een keer tapen dat hun klachten verminderen. Lees meer over de positieve werking van Kinesiotape bij hooikoorts in onze blog.

Waar u op moet letten bij het kopen van Kinesiotape

De populariteit van Kinesiotape zorgt ervoor dat er vele soorten op de markt zijn. Niet alle verkrijgbare tape is van goede kwaliteit. Let daarom bij het kopen van het product op de kwaliteit. Bij MijnBrace bent u verzekerd van Kinesiotape van uitstekende kwaliteit. Wij verkopen diverse kleuren en hoeveelheden tape van het merk Protape®. De tape uit ons assortiment is voorzien van het CE kwaliteitskeurmerk.

Advies van een fysiotherapeut

Heeft u vragen over onze Kinesiotape of wilt u meer weten over het aanbrengen en de werking van de tape? Vraag dan vrijblijvend om advies.