Hielpijn en Hielspoor

Koop heelpads of een paar sokken bij hielpijn of hielspoor van hoge kwaliteit bij MijnBrace. Sokken of heelpads geven ondersteuning bij de hiel en hak van de voet, waardoor de druk vermindert op het hielbeen en de pijn afneemt of verdwijnt.  Wij hebben diverse mogelijkheden bij MijnBrace om de hielpijn te verhelpen. Bij MijnBrace vindt u daarom altijd de juiste heelpads of sokken die passen bij uw klachten.

Bij MijnBrace profiteert u van de volgende voordelen

  • Sokken of heelpads voor een extra ondersteuning
  • De juiste sokken of heelpads vinden op basis van uw klachten
  • Uitgebreide uitleg bij iedere aanschaf bij MijnBrace
  • Verschillende soorten en maten: altijd passende sokken of heelpads
  • Perfecte stabiliteit en druk waardoor minder pijn in hak

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten

Online hielspoor sokken of heelpads kopen?

Heeft u last van hielpijn of hielspoor waardoor u niet op een normale manier de dagelijkse activiteiten zoals lopen en traplopen kunt uitvoeren. Of kunt u niet optimaal uw sport uitvoeren? Dan kunnen sokken of heelpads de ondersteuning bieden die u zoekt, ze stabiliseren het heilbeen waardoor de klachten van de hielpijn en of hielspoor afnemen of verdwenen.

Wat is het nut van heelpads of hielspoor sokken?

Heelpads of hielspoor sokken werken alleen wanneer deze passen bij uw klachten. Wanneer u last heeft van hielspoor of hielklachten dan heeft u voor beide klachten wellicht een ander product nodig. Bij Mijnbrace heeft u daarom de mogelijkheid een product te vinden op basis van uw klachten.
Twijfelt u over de aard van uw hielklachten? Neem dan gerust contact met ons op. Bij ons wordt u altijd geadviseerd door een fysiotherapeut.
Sokken of heelpads worden vaak gebruikt na het oplopen van een blessure aan de hiel of de hak van de voet. Als de klacht niet vanzelf over wil gaan of u sneller weer volledig uw dagelijkse activiteiten of sportactiviteiten wilt uitvoeren dan kunt u sokken of heelpads aanschaffen. De sokken of heelpads verbeteren het stabiliteitsgevoel in de hiel en zorgen voor een drukvermindering op het hielbeen. Uw klachten zullen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Hielspoor sokken of heelpads kunnen u helpen bij de volgende klachten:

  • Hielspoor
  • Hielklachten
  • Hielpijn

Wat is het nut van hielspoor sokken en heelpads?

U draagt de hielspoor sokken of heelpads om uw hiel of hak van de voet te ondersteunen en de klachten doen verminderen. Hoe lang u de sokken of heelpads moet dragen is afhankelijk van uw klachten en de mate van belasting van de hiel. Om zeker te weten hoe lang u gebruik moet maken van de hielspoor sokken of heelpads is het aan te raden contact op te nemen met een fysiotherapeut gekoppeld aan mijnbrace.nl.

Welke maat hielspoor sokken of heelpads heb ik nodig?

Voor een optimaal effect van de sokken of heelpads is het van belang dat deze goed passen. Allereerst wordt er bij een aantal modellen onderscheid gemaakt tussen sokken of heelpads voor de rechter of linker voet, maar ze zijn ook in een paar verkrijgbaar. Vervolgens kiest u de maat van de sokken of heelpads.  Per product wordt in de omschrijving op de website uitgelegd hoe u de juiste maat kunt bepalen. Lees deze beschrijving nauwkeurig om de juiste maat voor uw hielspoor sokken of heelpads te bestellen.

Advies van een fysiotherapeut

Heeft u vragen over de heilspoor sokken of heelpads of wilt u weten welke sokken of heelpads het beste bij uw klacht past? Vraag dan gerust om advies.