Voet brace

Bestel online een hoogwaardige voet brace in de webshop van MijnBrace. Een goed passende voet brace biedt stabilisatie voor uw voet of grote teen, waardoor de pijn en klachten verminderen. We hebben speciaal voor klachten aan de grote teen een aantal braces die geschikt zijn en extra sterke ondersteuning bieden. In onze webshop vindt u alle braces om de pijn in uw voet of grote teen te verlichten. U profiteert bij MijnBrace altijd van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
  • Persoonlijk advies van het gebruik door een echte fysiotherapeut
  • Voet brace past altijd door gedetailleerde maattabel

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Online een voet brace kopen

Bestel online een voet brace om pijnvrij te kunnen sporten en alle dagelijkse taken uit te kunnen voeren. Een voet brace biedt ondersteuning en stabiliteit: dit zorgt voor minder pijn en de mogelijkheid om weer vrij te bewegen.

Kies de juiste maat door gebruik te maken van de maattabel op de productpagina. Vervolgens kiest u het aantal voet braces dat u wilt bestellen en voegt u het product toe aan de winkelwagen. U rekent af via bijvoorbeeld iDEAL, Visa of MasterCard. Alle voet braces worden binnen 2 werkdagen door PostNL bij u thuis of elders geleverd. De verzending in Nederland is gratis bij besteding vanaf € 40,-.

Welke voordelen heeft een voet brace?

Een voet brace verlicht de pijn in spieren en gewrichten. De brace dient uiteraard wel bij de vastgestelde klacht passen. Is er bijvoorbeeld sprake van kraakbeenschade of slijtage, dan moet u een andere brace kiezen als er bijvoorbeeld reuma of jicht in de grote teen is vastgesteld.

MijnBrace heeft voor iedere klacht een geschikte brace om u uw bewegingsvrijheid terug te geven. Neem bij twijfel over het soort klacht daarom altijd contact met ons op. We hebben echte fysiotherapeuten in dienst die u graag advies geven over welke brace het meest geschikt is.

Voet braces zijn geschikt voor gebruik na het oplopen van blessures, artrose of hallux valgus (scheefstand van de grote teen). Een voet brace kan helpen met een stabieler gevoel en zorgt ervoor dat er minder druk wordt uitgeoefend op het gewricht. Uw voet- en teenklachten zullen hierdoor verminderen of in sommige gevallen zelfs helemaal weggaan.

Een voet brace helpt u bij de volgende klachten:

  • Hallux Valgus (scheefstand grote teen)
  • Voor of na een operatie aan de grote teen
  • Artrose in of slijtage aan de voet of tenen
  • Bij reuma of gewrichtspijnen in de voet of tenen

Hoe lang moet ik een voet brace dragen?

U gebruikt een voet brace ter ondersteuning en vermindering van uw klachten. Het hangt daarom volledig van het type klacht en de intensiteit van uw dagelijkse bezigheden af hoe lang u een brace moet dragen. Onze fysiotherapeuten helpen u graag verder met een advies op maat. Zij kunnen met hun expertise een goede inschatting geven hoe lang het herstel van uw blessure zal duren.

Welke maat voet brace heb ik nodig?

Voor een maximaal effect van de brace moet hij goed om uw voet en tenen passen. Het is daarom essentieel dat u de aanwijzingen in de productomschrijving opvolgt. Ieder product hebben we voorzien van een gedetailleerde maattabel. Hierin staat duidelijk uitgelegd hoe u de juiste maat opmeet. Op basis van deze maattabel maakt u altijd de juiste keuze voor optimaal draagcomfort.

Laat u adviseren door een echte fysiotherapeut

Onze fysiotherapeuten helpen u graag op weg om de juiste voet brace te kiezen. Op basis van uw voetklachten zoeken we een geschikte brace, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Klik hier voor advies of neem contact op via info@mijnbrace.nl. U kunt ook een WhatsAppbericht sturen.