Push brace

Push is een bekend merk met goed passende braces van hoge kwaliteit voor ondersteuning en pijnverlichting. Welke soort brace u ook zoekt, in onze webshop vindt u het geschikte medische hulpmiddel:

 • Push brace duim
 • Push brace enkel
 • Push brace pols
 • Push brace elleboog
 • Push brace rug
 • Push sport patella brace
 • Push brace knie
 • Push brace schouder

De verschillende braces van Push zijn onderverdeeld in 4 categorieën: Push Care, Push Med, Push Sports en Push Ortho. Lees onder het aanbod verder voor meer informatie hierover.

Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–24 van de 28 resultaten wordt getoond

Voordelen Push brace & MijnBrace

Een brace van Push zorgt ervoor dat de pijn snel minder wordt en hij zit ook nog eens heel comfortabel. Een Push brace is ontworpen om zo min mogelijk in de weg te zitten en nooit uw weg naar volledig herstel te belemmeren. Bestel uw brace in de webshop van MijnBrace en profiteer van onze voordelen:

 • Geen verzendkosten vanaf € 80,-
 • Voor 15:00 uur besteld = vandaag verzonden
 • Altijd een geschikte Push brace voor uw klachten
 • Vrijblijvend advies door onze fysiotherapeuten

Koop uw Push brace online in onze webshop

U koopt in de webshop van MijnBrace snel en veilig de best passende Push brace. Met behulp van de gedetailleerde maattabel op de productpagina’s bepaalt u welke maat u nodig heeft. Vervolgens plaatst u de brace in de winkelwagen en voldoet u de betaling veilig via iDEAL, creditcard, Apple Pay of Bancontact.

Heeft u vóór 15:00 uur uw bestelling bij ons geplaatst? Dan geven we de gewenste Push brace vandaag nog met de bezorgservice mee, zodat u hem al binnen 2 werkdagen in huis heeft. Daar komt nog bij dat de verzending binnen Nederland gratis is vanaf € 80,-.

Soorten braces van het topmerk Push?

Welke soort brace u nodig heeft, is afhankelijk van het lichaamsdeel waarvoor u hem nodig hebt en welke klachten u ervaart.

Soort Push brace lijn Type klachten Focus van de brace Lichaamsdeel
Push Care Lichte blessures en diverse aandoeningen Functiebehoud Rug, enkel, pols en knie
Push Med Letselschade, overbelasting en diverse aandoeningen, zoals reuma en RSI Functieherstel Schouder, pols, rug, elleboog, enkel en knie
Push Sports Blessures door sporten en aandoeningen Functieondersteuning Duim, enkel, pols, elleboog en knie
Push Ortho Aandoeningen en functievermindering Functieverbetering Duim, enkel en pols

Op de productpagina’s vindt u uitgebreidere informatie over de klachten waarbij u de bepaalde Push brace kunt gebruiken.

Past de Push brace niet goed? Stuur hem retour

Iedere dag helpen onze fysiotherapeuten mensen de juiste brace voor hun klachten te vinden. Het kan natuurlijk voorkomen dat u denkt de goede Push brace te hebben gekocht, maar erachter komt dat hij niet goed past.

Gelukkig heeft u bij MijnBrace maar liefst 30 dagen om uw brace te retourneren. U kunt via onze website heel makkelijk en snel uw retourverzending aanmelden.

Ontvang advies van onze eigen fysiotherapeuten

Mocht u nog twijfels hebben over welke Push brace u nodig heeft, neem dan meteen contact op met een van onze fysiotherapeuten voor persoonlijk advies via WhatsApp. Die helpt u aan de hand van uw klachten een goed passende brace te vinden.