Over MijnBrace

MijnBrace is een bedrijf waarbij kwaliteit en service centraal staan. De oorsprong van MijnBrace ligt in de fysiotherapie. Als fysiotherapeut is het adviseren van braces een onderdeel van het vak. Het vinden van een goede en comfortabele brace is echter moeilijker dan gedacht. Na een lange zoektocht hebben wij gekozen voor de merken LP, Push, Medi en OS1st. Deze merken zijn al jaren toonaangevend bij het ontwikkelen en vervaardigen van braces. De kwaliteit en de veelzijdigheid van hun aanbod stelt ons in staat om u altijd een passende brace te kunnen aanbevelen. Samen met Push, OS1st, LP, Medi en ons deskundig advies kunnen wij met trots zeggen een top leverancier van braces te zijn. Wij leveren onder andere de onderstaande braces:

Ons enthousiasme wordt versterkt door de mooie resultaten die mensen hebben met de braces van Mijnbrace. Dit blijft ons prikkelen om altijd een top product te leveren.

Adviserende fysiotherapeuten

MijnBrace werkt uitsluitend met professionele fysiotherapeuten die u van gedegen advies voorzien. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste brace koopt die uw klacht verminderen of zelfs volledig oplossen. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06-33308608 en kom in contact met onze adviserende fysiotherapeuten Wouter, Sander of Jim.

Wouter

Wouter is medeoprichter van Mijnbrace. Zijn ervaring binnen, en passie in de zorg heeft gezorgd voor het ontstaan van Mijnbrace. Wouter is in het verleden zelf actief geweest binnen de Rugby. Naast de voorliefde voor sport heeft hij gedrevenheid voor innovatie en verbeteren van kwaliteit.

Opleidingen

  • Algemeen fysiotherapie
  • Master Sportfysiotherapie i.o.

Sander

Sander is medeoprichter van Mijnbrace. Zijn interesse in sport en braces heeft tot de ontwikkeling van Mijnbrace geleidt. Naast zijn passie om patiënten te helpen in de praktijk, geeft hij ook advies bij de aanschaf en gebruik van braces. Sander is zelf actief binnen de fitness en krachttraining.

Opleidingen

  • Algemeen fysiotherapie
  • Master Sportfysiotherapie

Jim

Samen met Sander en Wouter is Jim ook mede-oprichter van Mijnbrace. Hij is in 2014 begonnen om kwalitatieve braces en gedegen advies aan te bieden. Jim is zelf actief in de schaats- en hardloopsport.

Opleidingen

  • Algemeen fysiotherapie
  • Master Sportfysiotherapie
  • Shockwave