Over ons

MijnBrace is een bedrijf waarbij kwaliteit en service centraal staan. De oorsprong van Mijnbrace ligt in de fysiotherapie. Als fysiotherapeut is het adviseren van braces een onderdeel van het vak. Het vinden van een goede en comfortabele brace is echter moeilijker dan gedacht. Na een lange zoektocht hebben wij gekozen voor de merken LP, Push en PSB. Deze merken zijn al jaren toonaangevend bij het ontwikkelen en vervaardigen van braces. De kwaliteit en de veelzijdigheid van hun aanbod stelt ons in staat om u altijd een passende brace te kunnen aanbevelen. Samen met Push, PSB, LP en ons deskundig advies kunnen wij met trots zeggen een top leverancier van braces te zijn. Wij leveren onder andere de onderstaande braces:

Ons enthousiasme wordt versterkt door de mooie resultaten die mensen hebben met de braces van Mijnbrace. Dit blijft ons prikkelen om altijd een top product te leveren.

Adviserende fysiotherapeuten

MijnBrace werkt uitsluitend met professionele fysiotherapeuten die u van gedegen advies voorzien. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste brace koopt die uw klacht verminderen of zelfs volledig oplossen. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06-33308608 en kom in contact met onze adviserende fysiotherapeuten Wouter, Sander of Jim.

Wouter (Fysiotherapeut)

Fysiotherapeut Wouter

Sander (Sportfysiotherapeut)

Sportfysiotherapeut Sander

Jim (Sportfysiotherapeut)

Sportfysiotherapeut Jim