OS1st braces

OS1st braces zijn ontworpen met wetenschap in het achterhoofd. Op basis van de anatomische eigenschappen van het menselijk lichaam, geeft dit merk braces optimale compressie op de juiste plekken. Bestel uw nieuwe brace in onze webshop en profiteer van onze voordelen:

  • Vanaf € 40,- gratis verzending
  • Altijd een OS1st brace met de perfecte pasvorm
  • Deskundig advies van onze fysiotherapeuten
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Toont alle 19 resultaten

Toont alle 19 resultaten

OS1st brace online kopen

Wilt u af van gewrichtsklachten of instabiliteit? Dan zijn de braces van OS1st perfect voor u. Bekijk onze volledige collectie om uw keuze eenvoudig te maken. Bij vragen staan onze fysiotherapeuten klaar om u advies te geven.

Braces in de OS1st collectie

In onze collectie vindt u verschillende producten van het merk OS1st. U kiest tussen diverse soorten compressie braces die u inzet voor uw armen, polsen, knieën of dijbenen.

Heeft u hulp nodig om het product uit te zoeken dat het beste bij uw situatie past? Neem gerust contact met ons op!

Sneller genezen met de perfecte pasvorm

Door het inzetten van een OS1st met Compressie Zone Technologie, zorgt u ervoor dat u verantwoord blijft sporten terwijl uw lichaam herstelt. Hierbij helpt de brace stijfheid van uw spieren te verlichten, het verbeteren van de bloedcirculatie en de hersteltijd te verminderen. Kortom, uitsluitend voordelen die u sneller laten herstellen.

Neem contact op voor advies

Twijfelt u over welke brace het beste bij u past? Onze fysiotherapeuten helpen u graag! We vinden, op basis van uw klachten, altijd de best passende brace voor u. Neem contact op met ons voor persoonlijk advies via WhatsApp of vul het contactformulier in om teruggebeld te worden.