Welke rugbrace?

Rugklachten komen veel voor. Circa 75% van de volwassenen krijgt ooit in zijn leven te maken met lage rugklachten. Er wordt daarbij onderscheid gemaakt tussen aspecifieke lage rugklachten en rugpijn met specifieke oorzaken. Deze laatste vorm wordt maar bij ongeveer 5% van de mensen gevonden. Het overgrote deel is dus aspecifieke rugpijn, waarvan de exacte oorzaak niet duidelijk is. Een rugbrace kan ondersteuning bieden bij zowel specifieke als aspecifieke lage rugklachten. Maar welke rugbrace heeft u nodig voor uw rugklacht? Bij MijnBrace vindt u de juiste rugbrace op basis van uw specifieke klachten. Een rugbrace werkt alleen optimaal wanneer deze aansluit op uw rugklachten.

  • Vind de juiste rugbrace
  • Advies bij het aanschaf van een brace
  • Rugbrace voor elke rugklacht.

Bekijk alle rugbraces

Rugbrace kopen die past bij uw klachten

Bij MijnBrace vindt u de juiste rugbrace voor uw klachten. Ga naar de pagina van uw rugklacht en klik op de rugbrace voor meer informatie. Vink deze aan in het filter op de pagina rugbrace en bekijk ons bijpassende aanbod.

Direct naar uw rugklacht

Neem contact op met MijnBrace

Heeft u een vraag over een rugbrace of uw rugklacht? Whatsapp uw vraag naar 06-33308608 of vul ons contactformulier in. Onze fysiotherapeuten helpen u graag bij het vinden van de juiste rugbrace.