Strassburg Socks

Een brace is normaal gesproken een band die strak om een geblesseerde ledemaat wordt gebonden. Op deze manier wordt u optimaal ondersteund terwijl u gelijk uw spieren en pezen ontlast. Maar de Strassburg Sock is juist niet bedoeld om spieren te ontlasten, maar om deze op te rekken. Dit is bijvoorbeeld nuttig als u last heeft van hielspoor.

Enig resultaat

Enig resultaat

De verschillende producten van Strassburg Socks

Onder het assortiment valt de hielspoor sok die van goede kwaliteit is en een fijn draagcomfort heeft. De sok is geschikt voor mensen die iets kleiner zijn dan gemiddeld. Voor langdurig gebruik hebben we de klassieke Strassburg Sock. Deze heeft een wat langere levensduur dan de reguliere hielspoor sok. Daarnaast wordt deze versie aanbevolen voor mensen die een gemiddelde tot bovengemiddelde lengte hebben.

Wanneer gebruikt u een Strassburg sock?

Deze sok kenmerkt zich door een extra strook textiel die aan de buitenzijde van de sok bevestigd is. Het aanhechtingspunt bevindt zich zowel op de boord aan de bovenkant van de sok, als aan de punt van de teen. De strook is met klittenband verstelbaar en is aanwezig, zodat uw tenen hiermee omhoog worden getrokken. Dit gebeurt nadat u de strook op de juiste lengte instelt. De spanning die hiermee op uw spieren en pezen komt te staan, draagt bij aan het herstel van pijn door:

  • Gespannen kuitspieren
  • Achillespeesontsteking
  • Hielspoor

Profiteer van de voordelen

Het voordeel van deze Strassburg Sock is dat u deze ’s nachts kunt dragen en terwijl u slaapt, uw lichaam herstelt. Afhankelijk van de soort klachten en de ernst van de klachten, draagt u deze sok vier tot acht weken. Uiteraard is het belangrijk dat u hierbij de gebruiksaanwijzing volgt en dat u ook het advies van uw behandelend specialist nauwlettend opvolgt.

Waar let u op als u een Strassburg Sock bestelt?

Voordat u een bestelling plaatst, is het belangrijk dat u weet welke maat Strassburg Sock u nodig heeft. In dit geval gaat u daarbij niet uit van uw schoenmaat, maar van de omvang van uw kuit. Meet deze dus vooraf op. Let daarbij ook op het model dat u kiest, want er is een verschil in de maten bij de versies van de sok.

In beide gevallen kiest u het model uit op basis van kuitomtrek. U heeft tevens de keuze uit een witte of een zwarte kleur. Houd er rekening mee dat een verpakking een sok bevat, er is dus geen sprake van een paar.

Bestel een Strassburg Sock eenvoudig online

Heeft u een Strassburg Sock nodig? Bestel ze dan eenvoudig online in onze webshop. Als u vragen heeft over het gebruik van dit hulpmiddel of wilt weten welke sok in uw situatie het beste is? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de site of via Whatsapp. Onze fysiotherapeuten helpen u graag.