Enkelbrace

Een enkelbrace koopt u om uw enkel te ondersteunen zodat u uw dagelijkse- en sportactiviteiten pijnloos uit kunt voeren. Bij MijnBrace heeft u de keuze uit een groot aanbod enkelbraces voor iedere soort klacht. We hebben enkelbraces voor meer stabiliteit, voor bij chronische enkelklachten en voor bij sportgerelateerde klachten. Ook vindt u in het assortiment van MijnBrace een geschikte brace om enkelblessures te voorkomen.

Toont alle 17 resultaten

Toont alle 17 resultaten

Online enkelbrace kopen

Hebt u last van enkelklachten of enkelinstabiliteit? Niets is vervelender dan uw dagelijkse werkzaamheden of sport niet meer uit te kunnen voeren door enkelklachten. Een enkelbrace zorgt voor stabiliteit en ondersteuning van de enkel waardoor u weer uw activiteiten kunt uitvoeren.

Bij MijnBrace koopt u enkelbraces:

  • Voor diverse enkelklachten
  • Van uitstekende kwaliteit
  • In meerdere maten verkrijgbaar
  • Geadviseerd door een echte fysiotherapeut
  • Eenvoudig en snel online te bestellen

Wat is het nut van een enkelbrace?

Een enkelbrace is een extra steun voor de enkel. Er bestaan verschillende soorten braces in meerdere maten. Een brace wordt vaak gebruikt bij enkelinstabiliteit of andere enkelklachten. Daarnaast kan een brace ook worden gebruikt ter preventie van enkelblessures.

Welke enkelbrace past bij mijn klacht?

Bij MijnBrace wordt onderscheid gemaakt tussen diverse gradaties van enkelklachten. Voor iedere klacht selecteren wij voor u een passende brace. Zo weet u zeker dat u een enkelbrace koopt die past bij uw klachten.

Bij MijnBrace vindt u enkelbraces voor de volgende klachten:

  • Lichte/matige enkelinstabiliteit
  • Matige/zware enkelinstabiliteit
  • Chronische enkelklachten
  • Sportgerelateerde enkelklachten
  • Enkelbraces ter preventie bij sport

Twijfelt u over welke brace u nodig heeft of heeft u vragen over een enkelbrace? Neem dan gerust contact met ons op. Bij ons wordt u altijd geadviseerd door een gespecialiseerde fysiotherapeut.

Welke maat enkelbrace moet ik kopen?

Om te zorgen dat een enkelbrace optimaal werkt is het van belang dat u de goede maat kiest. Bij onze producten vindt u daarom altijd een overzicht van de maten van onze braces. De maat die u nodig heeft is afhankelijk van uw schoenmaat.

Advies van een fysiotherapeut

Heeft u vragen over een enkelbrace of wilt u weten welke enkelbrace het beste bij uw klacht past? Vraag dan gerust om advies. Advies wordt gegeven door gespecialiseerde fysiotherapeuten.