Privacy Statement

In deze privacyverklaring leest u welke gegevens we verzamelen, waar deze gegevens voor gebruikt kunnen worden en waar deze gegevens worden opgeslagen. Daarnaast lichten we graag toe wat voor maatregelen we hebben genomen om uw gegevens te beschermen. Deze privacyverklaring is vastgesteld aan de hand van de eisen en normen van de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).


Bedrijfsgegevens

Mijnbrace VOF is een online webshop gespecialiseerd in de verkoop van medische support artikelen waaronder braces en tape.

1ste Bedrijfsnaam
Mijnbrace VOF
KvK nummer
56680570
Btw-nummer
NL852257077B01
Telefoonnummer
0633308608
Mail
info@mijnbrace.nl
Website
www.mijnbrace.nl


Doelstelling gegevensverwerking

Mijnbrace VOF verwerkt uw gegevens voor de volgende doelen:

  • Om u te kunnen contacten via telefoon, mail of postadres indien gegevens moeten worden gewijzigd of bestellingen gewijzigd dienen te worden.
  • Om u te kunnen benaderen over wijzigingen of vernieuwingen in onze diensten en/of producten.
  • Om de door u geplaatste bestellingen te kunnen verwerken.

Verwerking van persoonsgegevens

De persoonsgegevens die nodig zijn en worden verzameld voor de verwerking van persoonsgegevens zijn de volgende:

Achternaam
Telefoonnummer
Voornaam
Email
Voorletters
Betaalgegevens
Geslacht
Wachtwoord (encrypted, bij het het aanmaken van een account)
Adres
Postcode
Woonplaats


Rechten

U heeft diversen rechten met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens, namelijk:

  • U heeft het recht uw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
  • U heeft het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken.
  • U heeft het recht u te verzetten tegen gegevensverwerking. Dit zorgt ervoor dat Mijnbrace niet over kan gaan tot een bestelling met u.
  • U heeft het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt een verzoek indienen om uw persoonsgegevens naar u of een andere genoemde organisatie te sturen.
  • U heeft de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Bewaartermijn

Mijnbrace VOF hanteert een bewaartermijn van uw gegevens van 7 jaar in verband met belastingplicht en wetgeving.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Men kan een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@mijnbrace.nl. Indien gebruik wordt gemaakt van een e-mail tot inzage, correctie of verwijdering, kan er gevraagd worden om een identificatie. Ook bij het overdragen van persoonsgegevens gelden de hiervoor genoemde eisen. Persoonsgegevens worden digitaal bewaard en indien een persoon zijn gegevens verwijderd wil hebben, dan wordt dit gedaan aan de hand van een formulier voor verwijdering persoonsgegevens die zij zelf ondertekenen. De gegevens worden dan uiterlijk binnen twee weken verwijderd.


Beveiliging
  • Alle computers zijn beveiligd middels een wachtwoord.
  • De persoonsgegevens via de website zoals contactformulieren en bestellingen zijn beveiligd middels een https certificaat (SSL certificaat).
  • Persoonsgegevens ter communicatie, administratie of facturatie tussen medewerkers onderling worden uitgewisseld via de beveiligde app Siilo.
  • Telefoons van medewerkers dienen een wachtwoord te hebben.
  • Iclicks BV houdt back-ups bij van de persoonsgegevens, indien het systeem uitvalt blijven de gegevens beschikbaar op een beveiligde server. Op die manier blijft de server up to date om virussen en veroudering van het systeem tegen te gaan.
  • Het volledige privacy beleid en de wet AVG worden bij huidige en nieuwe medewerkers bekend gemaakt via interne scholingen.
  • Alle internet en WiFi verbindingen zijn beveiligd middels sterke wachtwoorden.
  • Mijnbrace kan uw gegevens verder gebruiken om de dienstverlening en website verder te verbeteren. De gegevens worden geanonimiseerd en geaggregeerd en kunnen niet tot uw persoon herleid worden. Niemand kan dus achterhalen welke pagina’s u heeft bezocht. Uw gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server bij IClicks, onze server- en hostingspartner. De servers worden continu voorzien van de laatste software updates.
  • Mijnbrace maakt gebruik van cookies voor statistieken, die inzicht geven in de manier waarop bezoekers de website gebruiken. Deze cookies volgen u niet tijdens het bezoek op de website.
  • De website kan gebruik maken van diensten van derden. Deze worden aangeboden door externe partijen zoals Google of Facebook, en worden door onze website slechts doorgegeven aan uw browser. Het kan zijn dat deze diensten cookies gebruiken. Mijnbrace heeft hier geen controle over en kan dus niet verantwoordelijk voor het gedrag van deze diensten worden gehouden.
  • Mijnbrace kan diensten van social media, waaronder Facebook, Google, Twitter, YouTube of Instagram, hebben geïntegreerd in haar website om u het aanmaken een account, inloggen en delen van content op onze website gemakkelijker te maken. Deze partijen zijn verantwoordelijk voor uw data voor zover zij de doeleinden van de verwerking van uw gegevens bepalen. We raden u aan om de privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden van deze partijen goed door te nemen.