Polsbrace

Een polsbrace kopen bij MijnBrace om uw dagelijkse werkzaamheden zonder belemmeringen uit te voeren. Het dragen van een polsbrace zorgt voor een stabiele pols en voorkomt dat u verkeerde bewegingen maakt. Met een polsbrace van MijnBrace zorgt u ervoor dat uw pols sneller herstelt en dat pijnklachten verminderen. U heeft de keuze uit een ruim assortiment polsbraces voor verschillende polsklachten. Ook mensen met RSI vinden bij MijnBrace een geschikte polsbrace

Toont alle 16 resultaten

Toont alle 16 resultaten

Online polsbrace kopen

Heeft u last van polsklachten? Polsklachten kunnen uw dagelijkse werkzaamheden belemmeren. Een polsbrace biedt dan de oplossing.

Bij MijnBrace vindt u polsbraces:

 • Van hoogwaardige kwaliteit
 • Voor de beste prijzen
 • In meerdere maten verkrijgbaar
 • Snel online te bestellen

Wat is het nut van een polsbrace?

Wanneer u polsklachten heeft is het goed om de pols zo min mogelijk te belasten. Een polsbrace stabiliseert de pols en zorgt ervoor dat uw pols geen verkeerde bewegingen kan maken. Hierdoor kan uw pols sneller herstellen van de polsklachten. Ook bij RSI en KANS klachten kan een polsbrace de oplossing bieden.
Bij Mijnbrace vindt u altijd een polsbrace die past bij uw klacht. Voor iedere klacht is er een specifieke brace.
Enkele voorbeelden van polsklachten waarbij een brace u kan helpen:

 • Kneuzingen en verstuikingen
 • Carpaal Tunnel Syndroom
 • Na een breuk
 • Skiduim
 • Quervain’s syndroom
 • Scaphoideum problematiek
 • RSI en KANS klachten
 • Instabiliteit en andere polsklachten

Wanneer en hoelang moet ik een brace dragen?

Een polsbrace ondersteunt uw pols en zorgt voor minder pijn bij blessures. Hoe lang u de brace om uw pols moet dragen, hangt dus volledig af van de soort klacht. Bovendien is de intensiteit van de dagelijkse belasting een belangrijke factor. We adviseren u daarom graag persoonlijk over hoe lang u de polsbrace dient te dragen. MijnBrace heeft professionele fysiotherapeuten in dienst die u om advies kunt vragen. U weet dan te allen tijde zeker dat u uw brace op de juiste manier gebruikt.

Welke maat polsbrace moet ik kiezen?

Een polsbrace moet goed aansluiten op uw lichaam voor een optimaal effect. Bepaal eerst of u een links- of rechtshandige polsbrace nodig heeft. Dit is het startpunt van het kiezen van de juiste brace. Vervolgens kijkt u op de productpagina van de polsbrace in de maattabel. Hier staat uitgelegd hoe u de juiste afmetingen opmeet die bij een bepaalde maat past. Vervolgens kiest u met behulp van de maattabel welke afmeting voor u het beste aansluit. Onze polsbraces zijn ook verstelbaar voor een optimale ondersteuning.

Mag mijn polsbrace nat worden?

Het is niet aan te raden om uw polsbrace te dragen bij het zwemmen of douchen. De levensduur gaat achteruit en omdat de brace nat wordt zal hij minder goed passen en ook minder steun kunnen bieden.

Mag ik een polsbrace dragen als ik slaap?

Ja, dat mag. Wanneer de behandeling dat toestaat, kunt u gewoon gaan slapen met uw polsbrace om. Het is wel belangrijk om de bandage wat minder strak te zetten, dit om te voorkomen dat u tijdens het slapen bloedvaten afknelt.

Wanneer kan ik een polsbrace gebruiken?

Een polsbrace is bedoeld om te gebruiken wanneer u klachten heeft op het gebied van mobiliteit van uw pols. Die klachten zijn pijn, functieverlies, zwelling, verdraaiing of verzwikking. Het is dus mogelijk een polsbrace te gebruiken in allerlei situaties: sport, werk of in uw vrije tijd.

Hoelang gaat een polsbrace mee?

Dit hangt veel af van hoe intensief u gebruik maakt van uw polsbrace. Gebruikt u hem alleen voor sport of draagt u de brace de hele dag op uw werk? Hoe vaak per week draagt u hem? Al onze braces zijn van hoge kwaliteit en kunnen intensief gebruikt en gewassen worden. Wanneer u de bijgeleverde beschrijving van de fabrikant goed doorneemt, kunt u zeker zijn van een zo lang mogelijke levensduur voor uw polsbrace.

Advies van een echte fysiotherapeut

Bij MijnBrace krijgt u advies van gespecialiseerde fysiotherapeuten. We helpen u graag met het kiezen van de juiste brace bij uw polsklacht. Heeft u andere vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder op weg via WhatsApp of e-mail.