Voeten & Tenen

Koop een brace voor voeten en tenen van een hoogwaardige kwaliteit bij MijnBrace. Een brace voor voeten en tenen kan stabilisatie bieden voor uw voet of grote teen, waardoor de pijn vermindert en de klachten afnemen. stabiliseert uw knie, waardoor pijn vermindert en knieklachten afnemen. Wij hebben speciaal voor klachten aan de grote teen hier een aantal braces die goed geschikt zijn. Bij MijnBrace vindt u daarom altijd de juiste brace voor uw voet of grote teen die past bij uw klachten.

Bij MijnBrace profiteert u van de volgende voordelen

 • Braces voor voeten en tenen voor een extra sterke ondersteuning
 • De juiste voeten en tenen braceop basis van uw klachten
 • Uitgebreide uitleg bij iedere brace voor voeten en tenen
 • Diverse soorten en maten: altijd een passende voeten en tenen brace
 • Een stabiele voet of grote teen minder pijn

< Meer informatie over braces voor voeten en tenen >

 • Lijst
 • Tegels

Online brace voor voeten en tenen kopen

Heeft u last van klachten aan de grote teen of voet waardoor u niet optimaal kunt sporten of de dagelijkse activiteiten uit kunt voeren? Een brace voor de grote teen en voet stabiliseert de voet en tenen waardoor uw klachten zullen verminderen.

Wat is het nut van een brace voor de voet en tenen?

Een brace voor de voet en tenen werkt alleen wanneer deze past bij uw klacht. Is er bijvoorbeeld kraakbeenschade of slijtage dan heeft u misschien een andere brace nodig dan wanneer u last heeft van reuma of jicht in de grote teen. Bij Mijnbrace heeft u daarom de mogelijkheid een brace te vinden op basis van uw klachten.
Twijfelt u over de aard van uw voet of tenenklachten? Neem dan gerust contact met ons op. Bij ons wordt u altijd geadviseerd door een fysiotherapeut.
Een brace wordt vaak gebruikt na het oplopen van blessures aan de voet en tenen, artrose of bij een hallux valgus (scheefstand van de grote teen). Een brace voor de voet of tenen kan helpen met een stabieler gevoel en zorgt ervoor dat er minder druk tegen het gewricht aankomt. Uw klachten zullen hierdoor verminderen of zelfs helemaal weggaan.

Een brace voor de voet en tenen kan u helpen bij de volgende klachten:

 • Hallux Valgus (scheefstand grote teen)
 • Voor of na operatie aan grote teen
 • Artrose of slijtage in de voet of tenen
 • Bij reuma of gewrichtspijnen in de voet of tenen

Wat is het nut van een brace voor de voet en tenen?

U draagt een brace voor de voet of tenen ter ondersteuning en het verminderen van de klachten. Hoe lang u een brace voor de voet en tenen moet dragen is afhankelijk van uw klachten en de mate van belasting van de voet en grote teen. Om zeker te weten hoe lang u gebruik moet maken van een brace voor de voet en grote teen is het aan te raden contact op te nemen met een fysiotherapeut gekoppeld aan mijnbrace.nl.

Welke maat brace voor de voeten en tenen heb ik nodig?

Om een optimaal effect te bewerkstelligen moet de brace goed passen. Allereerst wordt er bij een aantal modellen onderscheid gemaakt tussen een brace voor de rechter of linker knie. Vervolgens kiest u de maat van de brace. Per brace wordt in de omschrijving op de website uitgelegd hoe u de juiste maat kunt bepalen. Lees deze beschrijving nauwkeurig om de juiste maat voor uw brace van de voet en tenen te bestellen.

Advies van een fysiotherapeut

Heeft u vragen over een brace voor de voet of grote teen of wilt u weten welke brace voor de voeten en tenen het beste bij uw klacht past? Vraag dan gerust om advies.