Brace advies

Twijfelt u over welke brace geschikt is in uw specifieke situatie? De fysiotherapeuten achter Mijn Brace helpen u graag de juiste brace te kiezen die perfect aansluit bij de klachten die u heeft.

Gratis advies van de fysiotherapeuten achter Mijn Brace

Als u meer informatie wilt over de braces of persoonlijk advies, kunt u direct (gratis) contact met ons opnemen. U kunt ons onder meer bereiken voor:

  • Hulp bij het kiezen van de juiste brace
  • Hulp bij het bepalen van de juiste maat
  • Informatie over de verschillen tussen de braces
  • Overige vragen over de producten of service van Mijn Brace

Advies via de telefoon/WhatsApp (06-33308608)

Bel of WhatsApp ons om direct advies in te winnen. U kunt ons op werkdagen tussen 9:00-18:00 WhatsAppen met vragen over producten of bestellingen.

Direct contact? WhatsApp uw vraag naar: 06-33308608

whatsapp-icon-logo-small

Een terugbelverzoek indienen

De fysiotherapeuten achter Mijn Brace zijn dagelijks actief in diverse fysiotherapiepraktijken in Zuid-Holland. Het kan daardoor voorkomen dat we niet direct de telefoon kunnen opnemen omdat we in behandeling zijn. Als u een terugbelverzoek indient via het onderstaande formulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij streven er bij terugbelverzoeken naar om op werkdagen tussen 9:00-18:00 binnen een uur contact met u op te nemen.

Wanneer een brace?

Wanneer u klachten aan de gewrichten of spieren ondervindt, kan die invloed hebben op uw functioneren in het dagelijkse leven. Om te voorkomen dat deze klachten een zware belemmering voor u gaan vormen, is het goed om het betreffende gewricht (tijdelijk) te ondersteunen met een brace.

Een brace stabiliseert en ondersteunt het gewricht. Hierdoor kan het gewricht optimaal functioneren. Een brace kan ook preventief worden gebruikt tijdens sport en anderen activiteiten om blessures te voorkomen.

Een brace dragen voor een specifieke activiteit

Een brace hoeft niet in alle gevallen dagelijks gebruikt te worden. Het kan zijn dat u een brace alleen gebruikt tijdens het sporten. Dan is het net zo belangrijk als bij dagelijks gebruik dat de brace comfortabel zit en geen extra beperkingen oplevert.

Een doel van Mijn Brace is om de website zo in te richten dat u eenvoudig navigeert naar een geschikte brace voor uw klachten. Op onze website hebben wij per klacht een selectie gemaakt met braces die hiervoor bestemd zijn. Wij snappen goed dat u, na het lezen van verschillende productomschrijvingen, soms nog met vragen zit. Voor deze vragen kunt u contact met ons opnemen.

Kies de brace die hoort bij uw klacht

push care kniebrace 1

Knieklachten

Een kniebrace stabiliseert de knie en vermindert knieklachten. De brace werkt alleen wanneer deze goed aansluit bij uw klachten. Als u bijvoorbeeld last heeft van meniscusklachten of instabiliteit, dan heeft u een andere brace nodig dan wanneer u last heeft van artrose of kraakbeenschade. Bekijk onze kniebraces

Polsklachten

Heeft u last van polsklachten? Belast uw pols dan zo min mogelijk. Om de pols te stabiliseren kan een polsbrace uitkomst bieden. Door de brace kan uw pols geen verkeerde bewegingen maken en herstelt u sneller van uw klachten. Bekijk onze polsbraces.

Push-care-polsbrace-detail-03
Push Med Elleboogbrace Epi 1

Elleboogklachten

Overbelasting is bijna altijd de oorzaak van elleboogklachten. Een elleboogbrace biedt uitkomst bij elleboogklachten. Kiest u voor een elleboogbrace of bandage, dan verlicht dat de pijn en bevordert u het herstel van de elleboog. Bekijk onze elleboogbraces

Rugklachten

Rugklachten kunnen uw dagelijkse activiteiten en werk flink belemmeren. De juiste rugbrace biedt de oplossing voor een goede ondersteuning van uw rug en verlicht de pijn. Er zijn verschillende soorten rugklachten en voor elke klacht hebben wij een geschikte rugbrace. Bekijk onze rugbraces

Push Med rugbrace 1
Push Med enkelbrace 1

Enkelklachten

Een enkelbrace kan ervoor zorgen dat uw enkel meer ondersteuning en stabiliteit krijgt. Een enkelbrace bestaat in meerdere soorten. Voor elke klacht selecteren wij voor u een passende brace. Zo weet u zeker dat u de brace kiest die past bij uw klacht. Bekijk onze enkelbraces

Schouderklachten

Belast uw schouder bij schouderklachten zo min mogelijk en ondersteun deze met een schouderbrace. Zo voorkomt u dat uw schouder verkeerde bewegingen maakt en wordt de schouder gestabiliseerd. Op deze manier herstelt u sneller van de schouderklachten. Bekijk onze schouderbraces

Push Schouderbrace Plus

Contact

Mijn Brace helpt u graag de juiste brace uit te zoeken. Neem bij twijfel dan ook gerust contact met ons op.