Voeten & Tenen brace

Bestel online een hoogwaardige brace voor voeten en tenen in de webshop van MijnBrace. Een brace voor voeten en tenen biedt stabilisatie voor uw voet of grote teen, waardoor de pijn vermindert en de voetklachten minder worden. Wij hebben speciaal voor klachten aan de grote teen een aantal braces die goed geschikt zijn. In onze webshop vindt u alle braces om de pijn in uw voet of grote teen te verlichten.

Wij garanderen u bij MijnBrace van:

  • Braces voor voeten en tenen voor een extra sterke ondersteuning
  • Passende voeten en tenen brace bij uw klacht
  • Toelichting van gebruik door een echte fysiotherapeut
  • Brace past altijd door gedetailleerde maattabel
  • Een stabiele voet of grote teen en minder pijn

Toont alle 2 resultaten

Toont alle 2 resultaten

Online brace voor voeten en tenen kopen

Bestel online een brace voor uw voeten en tenen om pijnvrij te kunnen sporten en alle dagelijkse taken uit te kunnen voeren. Een brace voor voeten en tenen biedt ondersteuning en stabiliteit: dit zorgt voor minder pijn en de mogelijkheid om weer vrij te bewegen. Kies de juiste maat door gebruik te maken van de maattabel op de productpagina. Vervolgens kiest u het aantal braces dat u wilt bestellen en voegt u het product toe aan de winkelwagen. U rekent af via bijvoorbeeld iDEAL, Visa of MasterCard. Alle braces voor voeten en tenen worden binnen 2 werkdagen door PostNL bij u thuis of elders geleverd. De verzending in Nederland is gratis bij besteding vanaf € 40,-.

Welke voordelen heeft een brace voor de voet en tenen?

Een brace voor voeten en tenen verlicht de pijn in spieren en gewrichten. De brace dient uiteraard wel bij de vastgestelde klacht passen. Is er bijvoorbeeld kraakbeenschade of slijtage, dan moet u een andere brace kiezen als er bijvoorbeeld reuma of jicht in de grote teen is vastgesteld. MijnBrace heeft voor iedere klacht een geschikte brace om u uw bewegingsvrijheid terug te geven. Neem bij twijfel over het soort klacht daarom altijd contact met ons op. Wij hebben echte fysiotherapeuten in dienst die u graag advies geven over welke brace het meest geschikt is.

Braces voor voeten en tenen zijn geschikt voor gebruik na het oplopen van blessures, artrose of hallux valgus (scheefstand van de grote teen). Een brace voor de voet of tenen kan helpen met een stabieler gevoel en zorgt ervoor dat er minder druk tegen het gewricht aankomt. Uw voetklachten zullen hierdoor verminderen of zelfs helemaal weggaan.

Een brace voor de voet en tenen kan u helpen bij de volgende klachten:

  • Hallux Valgus (scheefstand grote teen)
  • Voor of na operatie aan grote teen
  • Artrose in of slijtage aan de voet of tenen
  • Bij reuma of gewrichtspijnen in de voet of tenen

Hoe lang moet ik een brace voor tenen en voeten dragen?

U gebruikt een brace voor de voet of tenen ter ondersteuning en het verminderen van de klachten. Het hangt daarom volledig van het type klacht en de intensiteit van uw dagelijkse bezigheden af hoe lang u een brace moet dragen. Onze fysiotherapeuten helpen u graag verder met een advies op maat. Zij kunnen met hun expertise een goede inschatting op maat geven hoe lang het herstel van uw blessure zal duren.

Welke maat brace voor de voeten en tenen heb ik nodig?

Voor een maximaal effect van de brace moet deze goed om uw voet en tenen passen. Het is daarom essentieel dat u de aanwijzingen in de productomschrijving opvolgt. Ieder product hebben we voorzien van een maattabel. Hierin staat uitgelegd hoe u de juiste maat opmeet. Op basis van deze maattabel maakt u altijd de juiste keuze voor optimaal draagcomfort.

Laat u adviseren door een echte fysiotherapeut

Onze fysiotherapeuten helpen u graag op weg om de juiste brace voor tenen en voeten te kiezen. Op basis van uw voetklachten zoeken we een geschikte brace, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Klik hier voor advies of neem contact op via info@mijnbrace.nl. U kunt ook een WhatsApp sturen.