Geplaatst op

Hielspoor Braces

Os1st-hielspoor-sok-fs4

Een hielspoor brace is ontwikkelt om klachten die komen door hielspoor te verlichten, zodat u de dagelijkse activiteiten kunt blijven uitvoeren. MijnBrace heeft verschillende soorten hielspoor braces. Zo zorgen de hielpads voor minder druk op de hiel om zo hielpijn te verminderen. Daarnaast hebben we compressie sokken om de doorbloeding en herstel te bevorderen.

Welke Hielspoor braces zijn er ?

De onderstaande hielspoor braces ondersteunen de voet en hiel, om klachten die komen door hielspoor te verlichten en het herstel te bevorderen.

Online Hielspoor braces kopen

Heeft u last van hielspoor waardoor dagelijkse activiteiten niet kunt uitvoeren of gepaard gaan met pijn? Een hielspoor brace kan klachten aan de hiel verminderen en het herstel bevorderen.

Wat is het nu van een Hielspoor braces ?

Klachten die komen door hielspoor zijn vaak van lange duur. Een hielspoor brace kan ondersteuning en verlichting bieden. De Nachtbraces zorgen voor een betere doorbloeding, wat het herstel bevorderd. De Silicone Hielpads zorgen voor een zachtere ondergrond, waardoor de druk op de hiel beter verdeeld wordt. De compressie sokken geeft extra steun tijdens de dagelijkse activiteiten.

Ontdek ons assortiment

Bij Mijnbrace zijn er verschillende hielspoor braces verkrijgbaar. Bekijk onderstaand overzicht voor een selectie van ons assortiment.

hielspoor-pads

Hielspoor Silicone Hielpads

De Hielspoor Siliconen Hielpads zorgt voor het ontlasten van de pijnlijke plek onder de hiel, en heeft een dempende werking bij het lopen. De hielspoor pad zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en worden altijd per paar geleverd.

Os1st-hielspoor-sok-fs4

OS1st FS4 Hielspoor Sokken

In tegenstelling tot andere compressiekousen die slechts uit één compressiewaarde bestaan, heeft de OS1st FS4 Hielspoor Sokken vier verschillende compressiewaarden. Hierdoor geven deze hielspoor sokken de ondersteuning waar het nodig is.

OS1st-DS6-enkelbrace-wit

OS1st DS6 Hielspoor Therapeutische Nachtkous

De OS1st DS6 Hielspoor Therapeutische Nachtkous wellicht de meest eenvoudige manier om een effectieve behandeling te geven aan uw pijnlijke hiel. Door de zes verschillende compressiezones zorgt deze hielspoor brace voor een verbeterde bloedcirculatie, wat het hersteld bevorderd.

Wanneer draag je een hielspoor brace?

Er zijn verschillende soorten hielspoor braces. Sommige, zoals de OS1st DS6 wordt ‘s nachts gedragen. Andere zoals de OS1st FS4 of de Hielspoor Silicone Hielpads worden overdag gedragen.

Hoelang moet ik een brace voor de hielspoor dragen?

Alle soorten braces kunt u dragen zolang de klachten aanwezig zijn. In het begin kan de compressie die de braces geven wel even wennen zijn. Bij twijfel

Wat kan ik daarnaast nog doen?

Het is belangrijk om de belasting van de voet tijdelijk te verlagen. Voorbeeld: Als u na 1 uur wandelen meer pijn heeft, maar 15 minuten wandelen zorgt niet voor extra pijn. Blijf dan bij de 15 minuten wandelen. Er “doorheen” lopen heeft namelijk een averechts effect.

Advies van een fysiotherapeut

Heeft u vragen over een hielspoor brace of wilt u weten welke brace het beste bij uw klacht past? Vraag dan gerust om advies.